طرز تهیه و دستور آماده سازی پای مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با قارچ
طرز تهیه و دستور آماده سازی پای مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با قارچ
طرز تهیه پای مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پای مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و دستور آماده سازی پای مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با قارچ
ارزش غذایی:
کالری : 471
کلسترول : 113 میلی گرم
سدیم : 543 میلی گرم
کربوهیدرات : 33 گرم
پروتئین : 26 گرم
ویتامین A: 0 (% D V )
آهن : 19 (d.e. )
مواد لازم برای تهیه پای مرغ :
مرغ پخته و خرد شده :♦: 2 فنجان
بیسکوئیت کره ای :♦: به میزان لازم
تره فرنگی خردشده :♦: 1 فنجان یا 1 عدد پیاز
قارچ تازه ورقه شده :♦: 1 فنجان
کرفس خرد شده :♦: 1 ساقه
فلفل قرمز شیرین خرد شده :♦: 1 عدد کوچک
کره یا مارگارین :♦: 2 قاشق غذاخوری
آرد :♦: یک سوم فنجان
ادویه ی مخصوص خوراک مرغ :♦: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
آب مرغ :♦: 1 فنجان
خامه ی کم چرب یا شیر :♦: 1 فنجان
نخود فرنگی یا مخلوط نخود فرنگی و هویج :♦: 1 فنجان
تخم مرغ :♦: 1 عدد
طرز تهیه و دستور آماده سازی پای مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با قارچ
این غذا برای 6 نفر کافی است.
طرز تهیه پای مرغ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پای مرغ ابتدا
بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید
در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و 4 تا 5 دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید.
سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید.
آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود.
سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.
تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید.
درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.
ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر باحرارت 400 درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی شود.
20 دقیقه قبل از سرو غذا ظرف را از فر بیرون بیاورید.
بیسکویئیت تزیین روی غذا :
¼-1 فنجان آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
مخلوط آرد و نمک را در 3/1 فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند.
آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا” به آب آغشته شود.
حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید. دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و
در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید.
حالا خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید.
روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثه برش بزنید.
برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود.
در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.
طرز تهیه و دستور آماده سازی پای مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با قارچ
طرز تهیه و دستور آماده سازی پای مرغ بسیار خوشمزه و متفاوت با قارچ
- ۹۷/۰۷/۰۶